Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Prijateljice – gospodarice užitka

“Bok, Marijane, ja sam! Samo ti javljam da ću ostati dulje u uredu pa dođi do mene i napravi nam nešto fino za papati! Pusa, vidimo se!” Poruku na sekretarici ostavila je moja dugogodišnja djevojka Mirna i što sam drugo mogao napraviti nego se pokupiti do njenog stana nakrcan namirnicama od kojih smo trebali zajedno napraviti romantičnu večeru u povodu treće godine naše veze. Volio sam boraviti u njenom stanu jer je bio prostran i pun svjetla, a najviše mi se sviđao dnevni boravak s debelim, bijelim, okruglim tepihom na sredini. Ostavio sam namirnice na stolu i uputio se u kuhinju po pivicu, jer, tko zna kada će Mirna doći pa stignemo spremiti večeru i nešto kasnije. I dok sam tako kopao po hladnjaku oglasilo se zvono na vratima, pa lupanje i kucanje i prilično bijesan ženski glas.
“Pa dobro, ženo, gdje si? Otvaraj više!”
Otvorio sam vrata i samo prokomentirao:
“A, Vesna, ti si. Nisam ni mislio da je netko značajan.”
“Odjebi Marac”, rekla je dok je zatvarala vrata za sobom. “Gdje je Mirna? Mislila sam da je već doma.”
“Nije, ostala je dulje u uredu. Što ju uopće trebaš, vjerojatno znaš da večer Mirna i ja provodimo zajedno!?”, upitao sam ju prilično razdraženo.
“Ma znam, furate se na neku romantiku!”, tu je preokrenula očima i izraz gađenja deformirao joj je lice. “Treba mi vratiti neke CD-e i pribor za mini golf. No, misliš me ponuditi nečim? Vodku, bez limuna, bez leda!”, praktički mi je zapovijedila dok je sjedala na kauč.
Odlučio sam ne reagirati na sve to i otišao joj po piće. Zapravo je Vesna bila izuzetno jebozovan primjerak ženske vrste, samo da nije imala takav jezik. Furala se na neki agresivan look, uvijek u crnom, s gomilom detalja poput mrežastih čarapa, visokih potpetica, marama i nakita, a crveni ruž na porculanskom tenu djelovao je ujedno i zastrašujuće i privlačno. Snimao sam ju preko bara, prebacila je duge noge jednu preko druge, i, dok sam joj promatrao punašno, okruglo bedro skužio sam da i ona bulji u mene. Ali ne pohotno, već s pitanjem: koji kurac buljiš?! Brzo sam joj natočio piće i donio ga. Dok sam joj ga pružao, primijetio sam da joj je dekolte razotkriveniji nego kad je došla, kao da je otkopčala još gumbić ili dva, jer su joj se sise u čipkanom grudnjaku vidjele više nego dobro.
“Dobro, Marac, jel’ ti to buljiš u moje sise?!”, upitala je bijesnim glasom i to je bilo više nego dovoljno da odskočim pola metra od nje i odvojim pogled od njenog poprsja.
Ta me žena jednostavno grozila, uvijek sam se osjećao poput djeteta u njenoj blizini. Pokušao sam skrenuti razgovor u neke druge vode.
“Ovaj, idem ja po tvoje stvari, da ne čekaš bezveze!”
Odjurio sam u Mirninu sobu i našao u vreći par CD-a te dvije palice za mini golf i pregršt loptica pa ih donio Vesni.
“Evo, vjerujem da je to sve!”
Dok je ona pregledavala vrećicu, nadao sam se da će se pokupiti, no ona je vrećicu odložila pored sebe i ostala sjediti gledajući me.
“Hajde priznaj,” počela je, “da si koji put zamišljao da karaš mene dok si natezao Mirnu!”
Umalo da se nisam zagrcnuo od nelagode koju mi je priuštila, no ne znam kako da joj priznam da gotovo uvijek maštam da poševim i Vesnu i Mirnu odjednom.
“Pa, zaista mislim da ne bismo…”, počeo sam mucati, a ona mi se još približila i položila mi dlan na natkoljenicu.
“Znaš,” nastavila je, “ja ti jako volim seks, i zapravo, poševila sam sve Mirnine frajere pa ne znam zašto bi ti bio izuzetak! Hajde, Marac, otkopčaj mi košulju!”
Bio sam vidno zbunjen, ali i relativno ukrućen, jer mi je Vesnina blizina tjerala krv iz glave u karu. Strah koji mi je njen lik utjeravao i uzbuđenje koje me preplavilo ponukali su moje ruke da se približe gumbićima crne košulje i drhtavo ih otkopčaju. Zabljesnula me bjelina njene puti, nadimajuće dojke i crnilo čipkanog grudnjaka koji ih je sapinjao nemilosrdno i snažno. Aureola desne sise provirivala je napolje, ali nisam trebao dugo čekati prije nego ju vidim u cijelosti.
“No, što čekaš? Skini i grudnjak! Brže, zaista si sav spor!” nervozno je progovarala Vesna, a ja sam odmah uočio prednju kopču u udubini sisa i znalački ju otvorio otprve.
Sise su joj doslovno ispale iz košarica, zaljuljale se poput dinja, tresnule jedna o drugu i jedro se smjestile pred mojim licem. Kolobari su joj bili ogromni, bradavice još meke i krenuo sam usnama prema jednoj od njih da ih okamenim, no dočekao me Vesnin dlan i prignječio mi njušku.
“Ma kuda, momče? Nisi shvatio pravila igre? Ja vodim i ja gospodarim! Nećeš taknuti moje sise dok ja ne vidim tvoju kitu! I ako nije tvrda i uzdignuta, ja odo!”
Bila je ustrajna u svojoj namjeri, no nisam se trebao bojati jer mi je ponos bio kamen i uzdignut kao koplje. Otkopčao sam traperice i povukao ih zajedno s boksericama do gležnjeva. Vidio sam joj na licu da joj se sviđa viđeno, a ona je dlanovima stisnula sise i uperila ih u mene kao znak da mi je dozvoljeno liznuti ružičaste bradavice. Pohrlio sam gladnim usnama u meke lopte, zagnjurio nos između njih i usisavao i lickao osjetljive gumbiće dok se nisu okamenili i zastršali prema meni.
“Mmmm… divne sise… kako su meke…”, bio sam zaluđen tim krasnim dojkama, no Vesna me odgurnula u najboljem trenutku i skoro sam zasuzio.
“Mir, dječače, hajde, klekni na kauč i utrpaj tu svoju šipku gdje ti je do malo prije bio nos! Hajde, brže, nemam ja vremena do preksutra!”
Oduševio sam se tom idejom, odbacio hlače koje su mi sputavale zglobove, uzverao se na kauč, dohvatio karu i smjestio ju među sise. Vesna je rukama stisnula lopte i cijeli kurac bio mi je uronjen u čvrstu mekoću njenih sisa. Počela je gibati sisama po mom macanu, a ja sam joj pomagao pokretima bokova i sve se brže gibao u raju dojki.
“Uhhh… kako je ovo dobrooo…”, stenjao sam od užitka, sise su mi čvrsto zarobile kitu i navlačile kožicu od jaja preko glavića i nazad.
Vesna je isplazila jezik i svaki put kada bi se glavić pojavio iz sisa, ona bi ga lupnula jezikom, pokušavajući u tom kratkom vremenu usrkati cijeli uspaljeni vrh u usta.
“Jebote, daj ga posiši! Svršit ću!”, počeo sam joj se nekontrolirano nabijati u sise, što joj se očito nije svidjelo jer je odskočila od mene bijesna i s vatrom u očima gotovo se prijeteći.
“Majmune, ti zaista ne slušaš što ti ja govorim! Ako kažem da ja vodim igru, onda ja vodim igru! Da se ovo više nije ponovilo, je li ti jasno?!”, približila mi se sva rumena u licu i zarila mi nokte u korijen kurca.
Problijedio sam od šoka i samo potvrdio glavom.
“U redu! Sada sam ja na redu!”, u jednom potezu svukla je suknju sa sebe i ostala stajati samo u crnim čarapama, koje su pridržavali također crni halteri, i pomazila majušni izbrijani trokutić pičkice.
Prišla je dvosjedu, popela se četveronoške na njega i naprčila se. Sise su joj visile do grube tkanine dvosjeda i malo ih je zaljuljala kako bi joj bradavice zaorale po kauču i još se jače ukrutile. Bojao sam se pomaknuti i čekao sam njene naredbe.
“Dođi i lizni mi pizdu i šupak! Uguraj mi jezik duboko u macu, želim te osjetiti kako mi rovariš po njoj!”
Odmah sam dogegao do nje, oblizao usnice i brzo krenuo na posao. Prvo sam joj laganim, leptirastim poljupcima okusio punašnu pičkicu i stisnuti šupčić, a zatim sam naoštrenim jezikom krenuo u istraživanje duboke brazde i pronalazak klitorisa. Jezik mi je uplovio među usmine, koje su već bile itekako vlažne i skliske, i zatitrao po ovećem klitaču, zarobio ga i pikulao na sve načine i svim brzinama. Vraćao sam se do paklene rupice koja je već razjapljena čekala gosta i zagnjurio facu dublje u Vesnino carstvo kako bi skliski jezičac još dublje prodro u podatnu picu. Vrtio sam ga i lupkao, vadio napolje i silovito uguravao nazad, a Vesnina se guza sve više i više vrpoljila, kada me naglo, na onaj svoj način, zaustavila.
“Stani! Donesi onu vrećicu!”, to sam i učinio i polako shvaćao što bi mala htjela kada sam ugledao fino izrađenu ručku palice za golf.
No, opet sam bio u krivu!
“Izvadi loptice! Brže, brže!”
Na sekundu sam se zbunio jer sam mislio da govori o mojim lopticama koje su već bile vani, no shvatio sam da misli na loptice za golf, iako mi baš nije bilo jasno što kani s njima. Vesna je glavu zagnjurila u naslon dvosjeda, objim rukama dohvatila svoje guzove, raširila ih tako da se šupčić rastegnuo i prosiktala:
“Utrpaj mi loptice u guzu! Samo polako i jako nježno!”
Malo sam začuđeno promatrao pribor za golf i njeno raskolačeno dupe, slegnuo ramenima i prihvatio se posla. Pograbio sam prvu lopticu, sagnuo se do Vesnine guze i dobro ju naslinio i izlizao te naslonio okruglicu na ružičasti anus. Lagano sam gurnuo i loptica je nestala u dubini njene spilje.
“Ahhh… osjećam je… daj još!”, migoljila se Vesna i sve mi se više prčila pred licem.
Nastavio sam kako mi je i rekla te uklizio još četiri kuglice u njeno dupe.
“Oh… Marac… ovo tako paše! Sada me poševi, želim imati i pičku ispunjenu!”
Jedva sam dočekao ovu zapovijed, skočio sam na dvosjed, pograbio ju za oveće bokove i utrpao joj betonsku kitu u mesnatu picu.
“Dddaaaa… u, kako si fina!”, tresao sam se od gušta, uplovljavao u njenu upacanu mačkicu i sve ju brže fukao
“Ahh… aaahh… poševi me još jače! Vratit ću ti sve loptice, a onda ću svršiti! Ti me samo jebi divlje, budi grub!”, govorila je Vesna kao u transu, skakali smo po kauču, mislio sam da će se raspasti.
Znoj mi se cijedio preko prsa i kapao po uzdrhtalim guzovima, a između njih provirila je loptica koju je Vesna senzualnim pokretima izguravala iz sebe. Otkotrljala se preko guzinog rascjepa, bubnula mi o nabreklu karu i produžila do poda. Loptice su ispadale iz Vesne, ona je skvičala i skakala po mom kurcu i baš kad je izlazila i zadnja, Vesna se propela, zarobila pičkom mog macana i zavrištala:
“Svršavam… ooohhh… kako svršavam!”
Pizda joj je pulsirala i još više nadraživala moju zmiju, no moja je jebačica bez suosjećanja sa mnom skliznula s mog moćnika i bacila se na kauč, zadovoljena i opuštena.
“Ali, što sad? A ja?”, bio sam jadan i izgubljen, a ona me samo lijeno pogledala i kazala:
“A što ti? Ja sam gotova, tko ti je kriv što nisi svršio isto kad i ja!”
Znao sam da nema koristi svađati se pa sam se uputio u kupaonicu sam završiti započeto. No Vesnin glas opet me preduhitrio:
“Ne balavi, dolazi ovamo! Ti misliš da je meni dosta jedan orgazam? Stvarno si jadan!”
Uspravila se na kauču, bradavice su joj još bile ispupčene, a prstićima je vrludala negdje u dubini još pohotne pičke. Izvukla je te iste prste i sjajne od picinih sokova ugurala ih u usta i slasno polizala. Prišao sam joj i odmah je pograbila napetu kurčinu i počela ju lagano nadrkavati. Glavu je spustila ispod nje i jednim zamahom usisala oba jaja u usta.
“Aghhh…”, zaljuljalo mi se pa sam se podupro o njenu glavu, usmjeravajući ju na najosjetljivija mjesta.
“Miči ruke!”, zarežala je, pa sam dlanove radije premjestio na svoje bokove.
Zagricnula mi je lagano u testis i potegla ga nježno dok nije ispao iz usta. Drugog je jezikom prignječila o korijen kurca i dobro ga protrljala pa ponovno posisala oba mališana, dok mi je karu stezala njena čvrsta ruka. Poklonila je dugačak, spor liz šupku, jajima i cijeloj duljini kurca, a kada je doplovila do glavića, zarila je vrh jezika u rascjep na vrhu i nježno ga promrdala. Omatala je svoju sluzavu zmiju oko moje, punašnim usnama obujmila žilavu kurčinu i klizila po njoj. Promatrao sam kako joj lice nestaje u busenu mojih dlaka, gledala me u oči dok mi je pljugala, a žilicama prošarana kita sve se više pripremala na izljev.
“O, kako dobro pušiš! Oohhh…”, već sam se spremio na štrcanje, kada me prenulo otvaranje ulaznih vrata i šokiran Mirnin izgled lica.
Vesna je okrenula glavu prema ulazu, no brzo se vratila pušenju mog nevjernika.
“M-Mirna, tu si! Ovaj, ja…”, glupo sam si zvučao s kurcem u Vesninim ustima, prepao sam se kao nikad do sada, no Mirna je promijenila izraz lica, nasmiješila se i približila nam se.
Svukla je ljetnu haljinicu i sićušne tange, čučnula do Vesne, približila glavu mojoj kiti i ispruženim jezikom ju podraškala po glaviću. Nisam više ništa mislio, samo sam se prepustio. Dva jezika su me lickala, dvoja usta su se borila za prevlast na mojoj kurčini i osjećao sam se kao kralj. I ponovno sam se približio orgazmu i ponovno sam bio prekinut.
“Marijane, bio si jako zločest! Sad ćeš se trebati iskupiti! Lezi na pod!”, Mirnin glas zvučao je drugačije nego ikada, tako da sam shvatio da njima dvjema ovo nije strana igrica.
Legao sam na meki tepih, kurac mi je stršao uvis, Vesna mi se približila i zajahala mi glavu, trpajući mi pičku na jezik. Morao sam prihvatiti, ponovno sam ju lizao dok se ona trljala o moje lice i uzdisala.
“Nema šta, tip ti dobro liže!”
Mirna se glasno nasmijala, zajahala me preko prsa i nježno poljubila Vesnu. Osjetio sam Mirninu čupavu pizdu kako se trlja po mojim grudima i slušao sočne poljupce dviju očito ljubavnica. Skroz su me prignječile, jezik mi je trnuo pod Vesninom mokrom picom i bio sam u stanju preklinjati da mi barem izdrkaju. Njih dvije su se zapalile, lizale su se poput mačaka, sise su im se dodirivale, bradavice šiljile jedne o druge, a ja sam već počeo stenjati i siktati od tereta dviju pičaka.
“Što stenješ, majmune?”, oglasila se Mirna, meni neznanim glasom.
“Ma, ništa, ali…”
“Što -ali- pizdek bi malo akcije, ha? To ćeš dobiti kada mi odlučimo, i ako uopće odlučimo, je li ti jasno?”
Što sam mogao nego pristati. Nastavio sam jezikom rovariti po Vesninoj mokrulji, no osjetio sam kako se Mirna podigla i nešto uzano, toplo i sklisko, zarobilo mi je mog macana. Svom težinom Mirna se sjatila na svoju omiljenu igračku i počela poskakivati dahćući i uzdišući.
“Uu… dobra kara, velika i tvrda, kako ju moja pica fino guta!”
Mislio sam izluditi no Vesna se počela sve više vrpoljiti i trljati po mom licu, ponovno su se počele žvaliti preko moga trupa kada je glasno kriknula:
“Ahh… svršavam! Ohh, Mirna, svršavaaam!”
Gomile picinog soka zalile su mi obraze, no Vesnino se dupe odmaklo i prošetalo do Mirne koja se nemilosrdno nabijala na moje koplje, te joj počela oblizavati velike, mesnate sise. Zarobila je bradavicu zubima i nategla ju kada je i Mirna počela skakati i vrištati.
“Tooo… liži mi sise… evo me, svršavam!”
Tresla se po mom štapu, koji se jedva suzdržavao da se ne prolije, grčevito me stezala picinim mišićima i kada se smirila, sišla je s mene i obje su se bacile jezicima na moj dugo iščekivani finale. Jedna mi je draškala jaja, druga pušila karu i nije prošlo par sekundi, oteo mi se moćan krik i lavina sperme potekla je iz nabreklog kurca.
“Arghhh… aaaa… u, jeboteee!”
Obje su skočile posrkati moj šlag, jezikom su se borile po crvenkastom glaviću i gutale i posljednju kap sperme. Dok su me lizale i čistile zaključio sam da nije loše imati dvije gospodarice, barem se mogu dokazati kao dvostruko moćan muškarac koji je zadovoljio obje tako zahtjevne vlasnice.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile