Treba mi lova i spremna sam na sve! ‒ rekla sam Vasi.

‒ Imam jednog matorog biseksa koji hoće da jebe crnca, da crnac jebe njega i da pojebe prirodnu plavušu! ‒ reče moj makro. ‒ Ana, ti si prirodna plavuša, kosa ti je plava, dlačice su ti plave, oči su ti plave…
‒ Šta ja tačno treba da radim? ‒ prekinula sam ga.
‒ Imala bi dosta posla. Treba da digneš kurac matorom da bi mogao da jebe crnca i tebe. Treba da digneš kurac crncu da bi mogao da jebe matorog. ‒ objašnjavao je Vasa.
‒ Zašto ga sam ne digne? Zašto mu ga matori ne digne?
‒ Crnac nije biseks i nije muška kurva, amater je, ovde studira i treba mu lova, kao i tebi, kao i svima nama. Pristao je da kresne matorog ali kaže da se gadi muškaraca i da mu se nikad neće dići kurac ako mu ga matori bude dizao. Shvataš?
‒ Šta tu ima da se shvati? ‒ progunđala sam. ‒ Ukratko, treba da popušim crncu i matorom, da im ih dignem, zatim da gledam kako crnac jebe matorog i kako matori jebe crnca i na kraju da se natrćim da me matori kresne.
‒ To se od tebe očekuje! ‒ klimnu moj makro. ‒ Ne teram te, Ana, uzmi ili ostavi, ti odlučuješ…

‒ Koliko matori plaća? ‒ upitala sam.
‒ Ti i crnac dobijete po sto evra.
Nije rekao koliko dobija on, kao organizator posla, a ja nisam pitala.
‒ Pristajem. ‒ klimnula sam.
‒ Znao sam da ćeš pristati! ‒ isceri se Vasa. ‒ Ti uvek pristaješ na sve!

Crnac je imao oko dvadeset godina, bio je atletski građen, krupnih belih zuba i kovrdžave kose. Sedeo je potpuno nag na ivici kreveta, a čovek oko pedeset godina, proćelav i debeo, klečao je ispred njega i glabao mu kurac. Bezuspešno, odmah sam to videla, jer je crnčev veliki kurac i dalje bio miran i opušten, kao neka uspavana, debela crna zmija.
‒ Pusti mene matori, gledaj i uči! ‒ odgurnula sam ga i kleknula.

Zgrabila sam crnčevu mekanu, lenju kurčinu, za to su mi trebale obe šake, olizala mu glavić i uzela ga u usta.
Crnac je odmah živnuo, počeo je da me miluje po žutoj kosi i da me hvata za velike sise, paleći se.
‒ Ja tebe posle jebati, Žuta! Ja morati staviti moja crna kurac u tvoja mala bela pička! ‒ rekao je.

Iznenada me je podigao, legao na leđa i postavio me da klečim iznad njega. Tako da je moja pička bila iznad njegovog lica, a ispred mog je bila njegova crna batina. Odmah je zagnjurio lice u žute, kovrdžave dlačice oko moje pičke i počeo znalački da me liže. Imao je jezičinu veliku kao kurac, jezik mu je bio pravi crnački, veliki, mesnat, pokretljiv i rapav i umeo je da ga koristi, kao profesionalni lizač. Lizao me je kao poludeo, gurao je taj rapavi jezik u moju pičku, jebao me je žilavim jezikom, uzimao je mog nabubrelog kliću među svoje debele, crnačke usne i sisao ga. I bez svoje volje osećala sam kako se palim.

‒ Ja tebi lizati bela pička… ja tebe olizati tvoja bela pička, onda ja tebe jebati u pička! ‒ mrmljao je na svom smešnom srpskom jeziku.
‒ Ćuti i liži me, Crni! ‒ prekinula sam ga. ‒ Ovde smo da radimo!

Pušila sam mu veliki kurac razmišljajući kako bi bilo dobro osetiti ga i u pički. Popunjavao mi je cela usta, pustila sam da mi glavić prodre među krajnike i uđe mi u grlo. Istovremeno sam mu blago uvrtala velika, crna jaja. Ni on nije bio lenj, rapavi jezik zavukao mi je skoro ceo u pičku, lizao me je iznutra, gornjom usnom mi pritiskajući nabubrelog kliću. Onda me je okrenuo, podigao mi noge i spremio se da mi ga utera, ali se oglasio matori.
‒ Heejjj, a ja? ‒ pobunio se. ‒ Ja ovo plaćam, ovde ste zbog mene…
‒ Dobroo, ja prvo tebe sada pojebati, a posle jebati Žuta. ‒ s gađenjem ga pogleda crnac.
Hajde brzo, dok mi se nije spustila kurac! ‒ požurivao ga je.

Matori odmah kleknu, rukama se uhvativši za ivicu kauča. Crnac mu priđe, sagnu se, pljunu mu između guzova, na tamnosmeđi, izjebani anus, prisloni glavić i naglo ga matorom spakova celog. Matori od crnčevog naleta polete napred i udari glavom o kauč, crnac ga zgrabi šakama za klempave uši, poče životinjski da ga nabija na kurac. Matori je cvileo i ječao, po njemu se videlo da ga više boli nego što mu je lepo, ali nije tražio od crnca da prestane. Crnac ga je odvaljivao, rasturao mu je dupe, a matori je stenjao i kolutao očima, mrštio se i pravio grimase, a onda se setio i mene.
‒ Žuta, ti mi puši dok me ova crna zver jebe! ‒ naredio je.

Posao je posao. Podvukla sam se ispod njega, legla na leđa, njegov viseći kurac mi je upao tačno u usta i počela sam da mu ga sisam dok ga je crnac i dalje uporno jebao. I ja sam matorom pošteno pušila mlitavka, čak sam uspela i da mu ga podignem, a onda sam se po njegovom zahtevu namestila tako da mi ga je on uterao u pičku, dok crnac ni trenutka nije prestajao da ga jebe u dupe. Stvarno je pošteno odrađivao posao. Ustvari, crnac i ja smo pošteno odrađivali taj biseks posao, kao dvoje vrhunskih profesionalaca. Matori mi je svojom ljigavom spermom napunio pičku, obilno je svršio i odmah ga izvukao, a crnac ga je kresao tačno pola sata, a onda ga je izvukao iz njegovog dupeta i rekao da je on svoje odradio.
‒ Ti nisi svršio! ‒ rekao je matori.
‒ Ali ti jesi, a za to plaćaš! ‒ odbrusi mu crnac, uze mu dve stotke, jednu zadrža za sebe, a drugu dade meni, a matori se obuče i zbriše.

Crnac me baci na krevet, legne unakrst, poliže mi pičku isisavajući iz nje ustima spermu matorog, a ja njemu počeh da glabam crni kurac.
Posao smo profesionalno odradili, i oboje smo hteli da se malo opustimo…

Autor: Anamarija

Trojka na reci
Neplanirana jebačina

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience