Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Profi biseks

Treba mi lova i spremna sam na sve! ‒ rekla sam Vasi.

‒ Imam jednog matorog biseksa koji hoće da jebe crnca, da crnac jebe njega i da pojebe prirodnu plavušu! ‒ reče moj makro. ‒ Ana, ti si prirodna plavuša, kosa ti je plava, dlačice su ti plave, oči su ti plave…
‒ Šta ja tačno treba da radim? ‒ prekinula sam ga.
‒ Imala bi dosta posla. Treba da digneš kurac matorom da bi mogao da jebe crnca i tebe. Treba da digneš kurac crncu da bi mogao da jebe matorog. ‒ objašnjavao je Vasa.
‒ Zašto ga sam ne digne? Zašto mu ga matori ne digne?
‒ Crnac nije biseks i nije muška kurva, amater je, ovde studira i treba mu lova, kao i tebi, kao i svima nama. Pristao je da kresne matorog ali kaže da se gadi muškaraca i da mu se nikad neće dići kurac ako mu ga matori bude dizao. Shvataš?
‒ Šta tu ima da se shvati? ‒ progunđala sam. ‒ Ukratko, treba da popušim crncu i matorom, da im ih dignem, zatim da gledam kako crnac jebe matorog i kako matori jebe crnca i na kraju da se natrćim da me matori kresne.
‒ To se od tebe očekuje! ‒ klimnu moj makro. ‒ Ne teram te, Ana, uzmi ili ostavi, ti odlučuješ…

‒ Koliko matori plaća? ‒ upitala sam.
‒ Ti i crnac dobijete po sto evra.
Nije rekao koliko dobija on, kao organizator posla, a ja nisam pitala.
‒ Pristajem. ‒ klimnula sam.
‒ Znao sam da ćeš pristati! ‒ isceri se Vasa. ‒ Ti uvek pristaješ na sve!

Crnac je imao oko dvadeset godina, bio je atletski građen, krupnih belih zuba i kovrdžave kose. Sedeo je potpuno nag na ivici kreveta, a čovek oko pedeset godina, proćelav i debeo, klečao je ispred njega i glabao mu kurac. Bezuspešno, odmah sam to videla, jer je crnčev veliki kurac i dalje bio miran i opušten, kao neka uspavana, debela crna zmija.
‒ Pusti mene matori, gledaj i uči! ‒ odgurnula sam ga i kleknula.

Zgrabila sam crnčevu mekanu, lenju kurčinu, za to su mi trebale obe šake, olizala mu glavić i uzela ga u usta.
Crnac je odmah živnuo, počeo je da me miluje po žutoj kosi i da me hvata za velike sise, paleći se.
‒ Ja tebe posle jebati, Žuta! Ja morati staviti moja crna kurac u tvoja mala bela pička! ‒ rekao je.

Iznenada me je podigao, legao na leđa i postavio me da klečim iznad njega. Tako da je moja pička bila iznad njegovog lica, a ispred mog je bila njegova crna batina. Odmah je zagnjurio lice u žute, kovrdžave dlačice oko moje pičke i počeo znalački da me liže. Imao je jezičinu veliku kao kurac, jezik mu je bio pravi crnački, veliki, mesnat, pokretljiv i rapav i umeo je da ga koristi, kao profesionalni lizač. Lizao me je kao poludeo, gurao je taj rapavi jezik u moju pičku, jebao me je žilavim jezikom, uzimao je mog nabubrelog kliću među svoje debele, crnačke usne i sisao ga. I bez svoje volje osećala sam kako se palim.

‒ Ja tebi lizati bela pička… ja tebe olizati tvoja bela pička, onda ja tebe jebati u pička! ‒ mrmljao je na svom smešnom srpskom jeziku.
‒ Ćuti i liži me, Crni! ‒ prekinula sam ga. ‒ Ovde smo da radimo!

Pušila sam mu veliki kurac razmišljajući kako bi bilo dobro osetiti ga i u pički. Popunjavao mi je cela usta, pustila sam da mi glavić prodre među krajnike i uđe mi u grlo. Istovremeno sam mu blago uvrtala velika, crna jaja. Ni on nije bio lenj, rapavi jezik zavukao mi je skoro ceo u pičku, lizao me je iznutra, gornjom usnom mi pritiskajući nabubrelog kliću. Onda me je okrenuo, podigao mi noge i spremio se da mi ga utera, ali se oglasio matori.
‒ Heejjj, a ja? ‒ pobunio se. ‒ Ja ovo plaćam, ovde ste zbog mene…
‒ Dobroo, ja prvo tebe sada pojebati, a posle jebati Žuta. ‒ s gađenjem ga pogleda crnac.
Hajde brzo, dok mi se nije spustila kurac! ‒ požurivao ga je.

Matori odmah kleknu, rukama se uhvativši za ivicu kauča. Crnac mu priđe, sagnu se, pljunu mu između guzova, na tamnosmeđi, izjebani anus, prisloni glavić i naglo ga matorom spakova celog. Matori od crnčevog naleta polete napred i udari glavom o kauč, crnac ga zgrabi šakama za klempave uši, poče životinjski da ga nabija na kurac. Matori je cvileo i ječao, po njemu se videlo da ga više boli nego što mu je lepo, ali nije tražio od crnca da prestane. Crnac ga je odvaljivao, rasturao mu je dupe, a matori je stenjao i kolutao očima, mrštio se i pravio grimase, a onda se setio i mene.
‒ Žuta, ti mi puši dok me ova crna zver jebe! ‒ naredio je.

Posao je posao. Podvukla sam se ispod njega, legla na leđa, njegov viseći kurac mi je upao tačno u usta i počela sam da mu ga sisam dok ga je crnac i dalje uporno jebao. I ja sam matorom pošteno pušila mlitavka, čak sam uspela i da mu ga podignem, a onda sam se po njegovom zahtevu namestila tako da mi ga je on uterao u pičku, dok crnac ni trenutka nije prestajao da ga jebe u dupe. Stvarno je pošteno odrađivao posao. Ustvari, crnac i ja smo pošteno odrađivali taj biseks posao, kao dvoje vrhunskih profesionalaca. Matori mi je svojom ljigavom spermom napunio pičku, obilno je svršio i odmah ga izvukao, a crnac ga je kresao tačno pola sata, a onda ga je izvukao iz njegovog dupeta i rekao da je on svoje odradio.
‒ Ti nisi svršio! ‒ rekao je matori.
‒ Ali ti jesi, a za to plaćaš! ‒ odbrusi mu crnac, uze mu dve stotke, jednu zadrža za sebe, a drugu dade meni, a matori se obuče i zbriše.

Crnac me baci na krevet, legne unakrst, poliže mi pičku isisavajući iz nje ustima spermu matorog, a ja njemu počeh da glabam crni kurac.
Posao smo profesionalno odradili, i oboje smo hteli da se malo opustimo…

Autor: Anamarija

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile