Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Rodjendan moje Gospodarice 3

Kada je Tanjica završila sa pričom kako se neobuzdano iživljava nadamnom, primetio sam da su se njene drugarice potpuno opustile. Sedele su opušteno. Sevale su im zanosne butine i sise. Video sam da bezobrazno šire noge predamnom i da me izazivaju. Tražile su od Tanjice da im ispriča još neku priču, ali ona je odbila.

Onda Marija reče da bi bilo lepo da čujemo i neko moje seksualno iskustvo.

Tako je, podržaše je Jelena i Saška. Hajde, sada nam ispričaj neku tvoju zanimljivu priču, gotovo sve tri devojke rekoše u glas.

Moja Gospodarica se nasmeja i reče da ja o tome mogu danima da pričam.

Pa dobro, neka priča, mi ionako nigde ne žurimo, rekoše drugarice.

Gospodarica me značajno pogleda i zapita da li hoću da im ispričam neku zanimljivu avanturu ili erotsku priču. Potvrno klimnuh glavom.

Dok sam palio cigaretu, razmišljao sam šta bi mogao da im ispričam. Odjednom, sinu mi ideja da ispričam doživljaje koji su se zbili tokom letovanja, ove godine. Znao sam da će ova priča goditi mojoj Gospodarici.

Mogu Vam ispričati naše doživljaje sa letovanja, naravno ako se slaži Gospodarica Tanjica.

Gospodarica me nezainteresovano pogleda i reče, “pričaj šta hoćeš, baš me briga”.

Hajde već jednom, počni da pričaš tvoje erotske doživljaje, baš sam nestrpljiva reče Saška.

Dobro, evo počeću.

Kao što znate, ove godine smo Gospodarica i ja letovali na crnogorskom primorju u boko-kotorskom zalivu. Zakupili apartman u jednoj veoma lepoj kući, okruženoj fantastičnim zelenilom. Soba, sa kupatilom, nalazila se na gornjem spratu kuće. Ispred naše sobe bila je prostrana terasa sa koje se pružao divan pogled na plavo more. Grane velike smokve, koja je bila u dvorištu, ispred kuće, zasenjivale su našu terasu i pravile prijatnu hladovinu. Gospodarici i meni, odmah se dopao smeštaj, posebno što se kuća nalazla samo nekih pedesetak metara od mora.

Gospodarica je bila jako zadovoljna jer je smeštaj bio baš po njenom ukusu. Želela je da budemo u kući blizu mora, da bi se što manje umarala i što više uživala tokom letnjeg odmora.

Već prvog dana, pronašli smo lepu plažu u uvali koja se nalazila blizu naše kuće. Vreme smo provodili opušteno. Gospodarica se maksimalno odmarala.

Spavala je kada je htela i koliko je htela. Kupala se u toplom moru i sunčala. Odmah sam video da joj se dopalo more i plaža. Pokušavao sam da joj udovoljim svim prohtevima. Trudio sam se da ispunim sve njene želje. Što bi se reklo gde ona okom, ja skokom.

Posle nekoliko dana, Gospodarici je postalo dosadno, pa ja stalno vikala na mene i bila je jako nervozna.

Svako veče smo išli do Herceg Novog ili Kotora. Posle je Gospodarici i to dosadilo pa je jedne večeri rekla da hoće da ostane u sobi i da se odmara.

Posle večere u obližnjem restoranu, krenuli smo u naš apartman. Kada smo ušli u lepo uređeno dvorište kuće u kojoj smo stanovali, zapazili smo da je pored naših kola na parkingu i automobil naših suseda. To su bila dva mlada para iz Subotice koji su bili smešteni u sobi odmah pored nas.

Naime, na gornjem spratu kuće bile su samo naša dva apartmana, pri čemu smo mi imali izlaz na prostranu terasu, a iz njihovog se izlazilo na uski balkon.

Dok sam otključavao vrata, Tanjica je započela razgovor sa našim komšijama. Čuo sam da i oni planiraju da veče provedu u kući, ali su se žalili da im je velika vrućina u sobi i da nema dovoljno prostora da svi sednu na balkon. Gospodarica prepozna u njima zanimljivo društvo i pozva ih da dođu na našu terasu, da igramo karte.

Oni su njen poziv oduševljeno prihvatili.

Na našoj terasi je bio veliki baštenski sto sa četiri stolice, pa su oni doneli još dve stolice iz njihove sobe.

Brzo smo se upoznali.

Danijela i Vladan kao i Goca i Milan bili su jako zgodni i šarmantni. Nije prošlo ni nekoliko minuta, a mi smo počeli da se zezamo, kao da se poznajemo dugo vremena.

Prepričavali smo dosadašnje doživljaje sa plaže i mesta koja smo do sada obišli. Naravno, Tanjica je vodila glavnu reč. Svi su je po običaju slušali i samo je poneko od naših gostiju potvrđivao i odobravao Gospodaričine komentare.

Onada je Goca predložila da ode u njihovu sobu i skuva kafu za sve nas. Tanjica je rekla da ja ne pijem kafu i da za mene ne treba ništa da donosi.

Njene odlučne reči odmah su izazvale začuđujuće komentare mladih subotičanki. Kao, zašto meni ne treba ništa, jer one smatraju da nisam baš mnogo mator i da mi verovatno nešto treba dati.

Pustite vi to, reče Gospodarica Tanjica, znam ja dobro šta njemu treba. On najviše voli i najsrećniji je kada mi ugađa. Tada se najlepše oseća. Ima 35 godina i već je postao direktor u velikoj firmi. Zajedno smo 6 godina i još se nije zadovoljio da mi čini razna zadovoljstva i radosti. Evo i danas je ceo dan trčao oko mene. Kupovao mi je sladolede, pljeskavice, razno voće i sve je donosio na plažu, samo da se ja ne bi umarala, mučila i šetala po suncu.

Ovaj Gospodaričin komentar je potpuno opustio atmosferu.

Kada je Goca donela kafu, mlade subotičanke su u razgovoru sa nadmenom Gospodaricom istakle da su i one primetile tokom predhodna tri dana, od kada su došle na more, da ja upadljivo trčim i jurim oko nje.

Baš smo danas komentarisali, kada smo vas videli na plaži, kako ti komšija vredno donosi sladolede, pa breskve, posle Koka Kolu, dok ti ležiš, sunčaš se i uživaš.

Nakon upoznavanja, odlučili smo da igramo tablić. Podelili smo se u dve ekipe.

Prvu ekipu činila je Tanjica, Milan i Vladan, a drugu ekipu, Danijela, Goca i ja. Podelili smo se tako da budemo ravnopravni po godinama. Tanjica ima 25 godina, a Vladan i Milan po 22, što ukupno iznosi 69 godina. Goca ima 19 godina, Danijela 21, a ja 35, što zajedno čini 75 godina. Protivnička ekipa je prokomentarisala da je njihova kombinacija 69 prava stvar, i da možda nešto naslućuje.

Video sam da su mladići i devojke skroz otkačeni.

Kada je počela igra, prvu partiju lako je dobila Tanjičina ekipa. Isto tako i drugu, treću i četvrtu. Svaku pobedu su veselo proslavljali, pri čemu su momci vikali od radosti, međusobno se grlili i razdragano pružali Tanjici ruku, kao lideru pobedničke ekipe. Nas su zezali, kako ne znamo da igramo, kako smo smotani i glupi.

Devojke se nisu dale, i govorile su da, ko nema sreće u kartama ima u ljubavi. Tada je nastalo prepucavanje koja je ekipa bolja.

Posle mi Tanjica naredi da otrčim do magistrale i kupim kupim lubenicu, za sve nas. Naravno, odmah sam otrčao i za nekih dvadesetak minuta vratio sam se noseći veliku lubenicu.

Kada sam ušao na terasu, primetio sam da Tanjica maže hranljivu kremu po nogicama ne vodeći računa da rukama zadiže krajeve suknjice. Nogice je oslonila na rub stolice na kojoj sam predhodno sedeo, potpuno otkrivajući golu guzu. Momci su je netremice posmatrali i proždirali užarenim očima.

Odmah sam razpremio baštenski sto i isekao lubenicu na nekoliko velikih kriški. Svakome sam dao po parče lubenice.

Kada su se najeli slatke lubenice, Tanjica mi strogo naredi da ukvasim čistu krpicu da bi ona obrisala ruke, jer je mrzi da ustaje i da pere lepljive ruke.

Tanjica mi ponovo strogo naredi da brzo odem u supermarket i kupim dve flaše hladnog piva od 2 litra i Koka Kolu, neki slatki keks i cigarete. Znao sam da je to namerno uradila, jer je htela pred drugima da iskaže dominantni stav koji ima nadamnom i da pokaže svoje pravo lice pred našim novim poznanicima.

Ma daj Tanja, nemoj ga mučiti. Znaš li ti gde je supermaket. Trebaće mu pola sata da ide, a eno vidim da imaš u sobi pakovanje gustog soka.

Profesore, stani. Ja ću doneti keks iz naše sobe reče Goca.

Neka, neka, pusti neka ide. Meni se baš pije hladno pivo, a možda neko od vas hoće da pije Koka Kolu, reče Tanjica. Ne pije mi se gusti sok, to je piće koje pije profa. Sada će on da otrči. Nije to njemu teško. Voli on da radi sve ono što ja zahtevam i poželim.

Dobro, ako je tako, neka ide, sleže ramenima Goca. Znam da ovi naši momci ne bi ni prstom mrdnuli kada bi im nešto zatražili, a kamoli da idu u supermarket koji je udaljen bar 1 kilometar.

Tada priđoh ivici terase i spazih da su neka kola zatvorila prolaz mome Jugu i da ne mogu da izađem iz dvorišta. O tome izvestih Gospodaricu. Ona me nezainteresovano pogleda i reče da moram ići pešice.

Onda mi Tanjica jako strogim i nadmenim glasom naredi da potrčim i da dojurim sa porudžbinom za najviše 15 minuta. Hoću da trčiš, i da se što pre vratiš. Nemoj nešto da zaboraviš, da te ne bi onda naterala da ponovo ideš u kupovinu.

Postao je mator, pa zaboravlja. Nekada ga po dva ili tri puta vratim, da mi nešto nabavi, jer često zaboravi da kupi sve što mu kažem, smejući se reče Tanjica.

Devojke su se smejale i čudile mojoj poslušnosti.

Profesore, svaka ti čast, reče Milan. Stvarno si brz.

Pored onoga što mi je Tanjica naredila da joj kupim, uzeo sam i svakome po sladoled. Ovo je posebno oduševilo naše posetioce. Svi su govorili kako sam ih prijatno iznenadio, našta je Tanjica rekla da je to njena škola i da me ona tako izdresirala.

On zna da mora da ispunjava sve moje želje, a isto tako mora i da čita moje misli, i da ispuni sve prohteve i potrebe koje imam.

Jel tako kuco, obrati mi se jebozovnim glasom.

Lepo je to, reče Goca. Valjalo bi da naučiš i ove naše lendove da se tako ponašaju.

Ma nema problema, samo vi recite, nasmeja se Tanjica. Meni niko ništa ne odbija. Kada nešto poželim, ja to uvek i ostvarim.

Ovaj čika direktor, kako ga vi zovete, u stvari je moj pokorni i verni rob koji živi za to da mi ugađa. Ja mogu da uradim šta god hoću, a on će uvek biti uz mene. To je dokazao do sada na milion načina. Svašta sam radila, a on samo ćuti, trpi i bezpogovorno me služi.

Evo, čak i ako mi se prohte da se pojebem pred njim sa drugim momcima on bi to prihvatio. Jel tako kuco moja. Onda ispruži nogicu i stavi mi je ispred lica.

Tada mazno reče “Hajde ljubi”. Neka svi vide koliko me obožvaš.

Dok sam joj sa velikim uživanjem ljubio stopalo, Tanjica je ispila čašu piva.

Evo sada ću da te nagradim, jer me je baš osvežio pivo, pa ću te obradovati i dozvoliti da mi ližeš tabane i sisaš prstiće na nogama dok se ja rashlađujem hladnim pivom.

Onda Vladan i ode u sobu i ubrzo se vrati sa načetom flašom vinjaka, i svakome nasu u čašu.

Dok su ispijali pomešan vinjak i pivo, odnosno vinjak i Koka Kolu, nastavio se razgovor na temu Tanjičine dominacije nadamnom.

Celo društvo se veoma brzo opilo.

Tanjica je bila jako vesela i maksimalno slobodna. Nije imala nikakvih skrupula pred našim komšijama, jer je znala da ih verovatno više nikada nećemo sresti. Zato se maksimalno opustila i u govoru i u ponašanju.

Naravno, i naši gosti su se slično ponašali. Pošto, ja ne pijem alkohol, svi su se zezali na moj račun. Postao sam glavna tema za zajebanciju.

Svima se Tanjica mnogo više dopala, jer je stalno pričala, zajebavala se na moj račun, javno me ponižavala i stalno šikanirala. Postala je glavna u društvu, kao i uvek. Sve se vrtelo oko nje.

Uz novo piće, pričala je da sam u stanju satima da je molim za ribicu. Isticala je da tom prilikom dobija želju da me ponižava, da mi pljuje u usta, pa čak i da mi se popiški direktno u usta.

Kada je to izgovorila, svi su počeli da se smeju. Tanjica se posebno slatko smejala, ponavljajući da sam u stanju da klečim pred njom i da je molim, posle dugotrajnog rada po kući, da se smiluje i da mi za nagradu što sam vredno radio dozvoli da je izljubim i oližem ribicu, ako nije raspoložena za jebanje.

Evo zamislite, nastavila je da im priča, često me moli kada vidi da mu nedam da me ljubi i liže da mu se bar popišam u usta ne bi li me na taj način odobrovoljio i pri tome obećava da će sve što mu ispiškim i da popije. Dok je to pričala, toliko se smejala da je gotovo pala sa stolice.

Svašta je ovaj moj rob u stanju da učini ne bi li me zadovoljio. Ništa mu ne smeta ni da mi liže noge kada dođem sa posla. A, mogu vam reći da posebno voli da mi liže dupe. U tome je nezasit, i ne mogu ga lako oterati. Lizao bi me po čitav dan i noć. To je moja kuca koja voli svoju Gospodaricu.

Onda se okrenu ka meni, i reče “Jesam li u pravu, kuco moja”. Hajde priđi bliže da ti pljunem u usta.

Zatim me pljunu, jednom, pa još jednom uz gromoglasan smeh. Osetio sam na usnama pomešani ukus piva i vinjaka u njenoj pljuvački. Već dobro zagrejana od jakog alkoholnog pića nastavila je da iznosi koliko je superiorna nadamnom.

E pa eto, dragi moji. Tako je to kod nas. Ja sam njegova moćna Gospodarica. On je meni na raspolaganju kada god poželim i mogu da radim šta god mi je volja.

Evo sada mi se baš prijebalo. Momci ako hoćete da se jebete samnom a vi devojke da gledate kako vam rasturam momke slobodno recite.

Tanja, ti nisi normalna. Hoćeš da se jebetš sa našim momcima, viknu Danijela.

Neka je Danijela, pusti ih, neka se jebu, reče Goca. Mi možemo da pojebemo čika direktora. Šta ima veze, napravićemo grupnjak. Oni su jedna ekipa, a mi druga. Dobili su nas na kartama, ali mi ćemo njih u jebanju.

Polako mala, reče joj Tanjica. Nisam vam dala saglasnost da jebete mog roba. Samo sedite, gledajte i učite kako se jebe prava jebačica i Gospodarica.

Tada Tanjica ustade i pozva rukom mladiće da pođu za njom u sobu. Hajde momci, skačite na noge lagane, i pokažite mi šta znate, obrati im se maznim i senzualnim glasom, a vas dve, lepo se raskomotite, sedite na dvosed, zapalite cigarete, naspite sebi piće, gledajte i uživajte. Predstava počinje.

Čim uđe u sobu Tanjica odbaci sandalice sa nogu, skide pamučni prekrivač i leže po sredini velikog kreveta. Glavu je smestila na jastuk, a nogice blago raširila. Legla je obučena u usku majičicu i kratku mini suknjicu.

Danijela i Goca sa čašama pića, pepeljarom i cigaretama u ruci zauzeše mesto na dvosedu.

Vladan i Milan brzo skidoše sve sa sebe i priđoše velikom bračnom krevetu. Kurčevi su im bili poluukrućeni.

Vladan je blago nadrkavao kurac, kleknuo je pored kreveta i spustio glavu na Tanjičine grudi. Nekako zbunjeno podigao je Tanjičinu kratku majicu i počeo je da ljubi njene sise.

Milan je prošao sa druge strane ležaja. Primetio sam da razmišlja da li da priđe njenom gornjem ili donjem delu tela. Onda je seo na krevet. Tanjica mu pruži raširene ruke. Prihvati ga za glavu i povuče ka sebi. Spojili su usne u dug poljubac. Posle kraćeg žvalavljenja, Tanjica podiže gornji deo tela i brzim pokretom skide majicu preko glave i obnaži sise. Onda podiže obe ruke iznad glave. Milan poče da joj ljubi vrat. Nakon toga, pređe da liže ukrućene bradavice. Dotle je Vladan svojim širokim dlanom prelazio preko njenog zategnutog stomaka i gladio je po svilenkastom platnu mini suknjice.

Čekaj malo, izusti Tanjica, i podiže guzu toliko visoko da je omogućila Vladanu da raskopča rajsferšlus na zadnjem delu suknjice i da je skine, povlačeći je naniže preko kukova i pocrnelih nogu. Najzad su svo troje bili potpuno goli.

U sobu je dopiralo sasvim dovoljno svetlosti od sijalice koja je bila upaljena na terasi. Svo četvoro naših komšija ushićeno je prokomentarsisalo lepotu njenog tela.

Ribica joj je bila sveže obrijana. Vladan poče da hvali njenu lepotu i zavuče glavu između njenih nogu. Tanjica savi nogice u kolenima tako da je Vladanu omogućila da udobno smesti glavu. Začuo sam njegovo halapljovo lizanje i reči da jedva čeka da ga stavi u njenu ribicu. Onada ga Milan opomenu da hoće i on da je liže, pre nego što počnu da je jebu.

Vidi ti njega koliko se napalio, reče Goca. Ja sam morala da ga ubeđujem da mi liže pičku, a on sada sam traži.

Polako momci, ima za sve po nešto. Nemojte da žurite poruči im Tanjica.

Milan je stvarno bio neverovatno nestrpljiv i popaljen tako da nije mojao da se odluči koji deo tela pre da mazi i ljubi. Tada podiže Tanjičinu levu nogu i stavi njeno stopalo sebi u usta. Lizao je tabane. Zavlačio je sve njene prstiće u svoja velika usta. Onda je lizao petu, pa bi opet lizao po tabanima. Kada je podigao Tanjičinu nogicu mnogo je olakšao svom drugu da dopre do njene ribice.

Dok je Milan lizao Tanjičino stopalo, ona je levom rukom obuhvatila njegov kurac i snažno ga drkala. Dok mu je prevlačila kožicu preko glavića, glasno je komentarisala da ima veoma moćan i veliki kurac.

Ovo je baš dobar komad. Ispunio si mi celu šaku svojim glavićem.

Verovatno da su ga njene reči previše uzbudile i oštri pokreti ruke koja ga je drkala, pa u istom trenutku poče da svršava po belom krevetskom čaršavu. Kada oseti da izlazi bujica sperme iz njegovog kurca, Tanjica se iznenadi i zapita ga šta je to bilo da tako brzo svrši.

Ej čoveče nije prošlo ni dva minuta, a ti završi posao. Hajde, donesi peškirić iz kupatila i obriši ovu baricu sperme sa kreveta.

Dok je Milan odlazio u kupatilo, Tanjica reče Vladanu da joj je on sada jedina nada da je zadovolji.

Milan brzo obrisa svoju tečnost sa kreveta i grubo pomeri Vladana, da bi zauzeo njegov položaj i lizao Tanjičinu pičku. Video sam da je odmah počeo duboko da zavlači jezik u njenu vlažnu rupicu. Tako je jako i brzo uletao svojim jezikom u razrađenu Tanjičinu pičku, da ona reče kako joj se čini kao da je jebe kurcem, a ne jezikom.

Za to vreme Vladan je namestio svoj uzdignuti kurac blizu njenog lica. Tanjica ga odmah stavi u usta i poče da puši. Desnom rukom je povlačila kožicu gore – dole i halapljivo mu lizala glavić. Vladan je pokušavao da imitira pokrete jebanja i počeo je duboko da zavlači kurac u Tanjičina ustašca. Ona je prihvatila njegov ritam i primala ga skoro do samog kraja. Naime, Vladan ima kurac sasvim prosečne veličine i debljine, tako da ga je Tanjica bez problema uzela u usta.

Devojke, koje su netremice posmatrale šta njihovi momci rade nisu mogle da se otrgnu od komentara da su zapanjene kako su se njih dvojica brzo privikli i sa kakvim žarom su pristupili mojoj strasnoj Gospodarici.

Posmatrajući Tanjicu i njene jebače, osetio sam ogromnu dozu ljubomore, jer je Tanjica sa svakim prodorom Milanovog jezika ispuštala sladostrasne zvuke kroz puna usta Vladanovog kurca.

Devojke su sedele na dvosedu i mazile su sise i zavlačile ruke između raširenih nogica. Zapanjeno su komentarisale poteze svojih napaljenih mladića.

U trenutku, Goca ustade sa dvoseda, upali stonu lampu pa uze mobilni telefon i napravi nekoliko fotografija. Isto to učini i Danijela. Forografisale su svoje mladiće.

Tanjica je za trenutak vadila Vladanov kurac iz usta i snažno ga drkala, pa bi ga ponovo uvlačila i sisala usnama. Pošto je nekoliko puta sevnuo blic i obasjao celu prostoriju, Tanjica sa punim ustima kurca promrmlja da ostave telefone i da prestanu da je zaslepljuju jakom svetlošću. Devojke je kao po komandi poslušaše i ponovo se udobno zavališe na dvosed.

Milan je i dalje svojski lizao i zavlačio jezik u njenu vrelu ribicu. Kada god bi Tanjica izvadila Vladanov kurac iz usta, bodrila je Milana da je liže što brže i jače, pri čemu je na trenutke strahovito vrtela kukovima. Verovatno od njenih jebozovnih reči i mirisnih sokova pičke, Milanu se ponovo ukruti kurac. Devojke su primetile da mu se ponovo digao i počeše da navijaju da opet svrši, našta je Milan rekao da se to neće lako desiti i da ga je malopre prevarila velika strast koju je imao.

Jako uvređena, Vesna ga opsova i podseti da je sinoć jebao.

Ma kakva strast, nego ti uvek jebeš kao zec. Dva, tri minuta i gotovo.

Dok je Tanjica ponovo bodrila da je Milan mnogo brže liže i da zavlači jezik što više može, okrenula se prema meni, jebozovno me posmatrala i izazovno prelazila jezikom preko svojih seksi usana.

Ej robe, šta kažeš na ovo. Vidi samo kako su me ova dva mlada jebača spopala. Slobodno skini gaće i drkaj dok me ovi momci razvaljuju.

Pri kraju njenih reči, Milan joj podvuče obe šake ispod guze i podiže je. Tako je omogućio da dugim pokretima jezika prelazi preko njene ribice od početka do kraja. Posle nekoliko dugih lizova Tanjičine pičke, poče da joj halapljivo liže rupicu na guzi. Priljubio je usne uz njen čmar. Počeo je da joj ljubi dupe.

Danijela to primeti i reče Goci: “Pogledaj samo kako joj tvoj momak liže dupe”. Goca se zgranu i reče da prosto ne može da poveruje svojim očima.

Onda Tanjica nadmeno i osorno naredi Milanu da je jebe jezikom u dupe.

Hajde Milanče, jebi moju guzu tim tvojim dugačkim jezikom. Samo sačekaj malo da se okrenem u stranu da bi tvoja devojka lepo videla kako me jebeš jezikom u dupe. Potom se okrenu i podiže desnu nogu i savi je u kolenu. Evo sada sam se lepo namestila da možeš fino da me jebeš jezikom i da tvoja devojka vidi kako se to radi.

Milan je odmah počeo da uvlači jezik, brzo kao lokomotiva. Malo je prodirao jezikom, malko bi je lizao i ljubio, pa sve tako. Vesna je bila zapanjena onim što vidi.

Jebo te, reče Danijeli, vidi ga samo kako je liže, kao da je poludeo. Majku ti jebem, obrati se svom momku, neću ti više dati da me poljubiš u usta kada vidim kako ližeš i ljubiš usrano dupe. Milan onda promoli glavu i reče joj da će i njoj lizati i ljubiti dupe, jer je ovo super stvar. Videćeš Vesna, dopašće se i tebi.

Danijela nije odolela ovom prizoru, pa ustade, priđe jako blizu Tanjičinom dupetu i napravi nekoliko fotografija svojim mobilnim telefonom da ovekoveči trenutak dok Milan jebe jezikom guzicu moje predivne i jedinstvene Gospodarice.

Tada Vladan odgurnu Milana i reče da hoće i on još malo da je liže. Pusti mene da vidi Tanja kako ću ja da je izludim. Onda zabi glavu pravo između raširenih nogu i sjuri jezik u njeno dupe. Lizao je, vrteo glavom da bi ugurao jezik što dublje u njenu guzicu. I ovaj trenutak, sa nekoliko fotografija, zabelezi napaljena Danijela.

Evo devojke, progovori Tanjica, vidite kako su obojica ludi za lizanjem dupeta. Odlično Vladane, samo nastavi tako, a ti Milanče, priđi da ti obradim tvoj uzdignuti palamar. Čim je Milan prišao, ona mu prihvati kurac u ruke i pohvali njegovu veličinu i čvrstinu. Imaš dobar komad. Malo pre si brzo svršio, a sada će Tanjica da te obradi tako da ćeš se toga dugo sećati. Odmah zavuče njegovu veliku kurčinu u usta i započe sa pušenjem.

Vladan je za to vreme prešeo da je liže uzavrelu i vlažnu ribicu. Lizao je majstorski. Usisao je njen nakostrešeni klitoris. Lizao ga je i strasno sisao. Znao sam da to jako odgovara mojoj Gospodarici. Posle nekoliko minuta, Tanjica poče da se nabija karlicom na usne njenog lizača. Gurala mu je pičku u usta iz sve snage. Neobuzdano je mešala, jer joj se približavao vrhunac. Onda odgurnu Milana od sebe, i sa obe ruke prihvati Vladanovu glavu i poče da se nabija na njehov jezik iz sve snage. Grozničavo je vikala da ubrza i da ne prestaje sa lizanjem. Nakon toga poče da svršava uz obilno lučenje picinih sokova i neverovatno brze poktrete svoje pičke kojom se i dalje nabijala na Vladanova usta, bradu i nos. Sva u znoju, najednom se opusti. Stomačni mišići su joj pulsirali od strahovitog svršavanja.

Vladanovo lice je bilo ulepljeno njenim mirišljavim sokovima. U želji da je poliže i očisti jezikom od svršavanja ponovo zavuče glavu između njenih raširenih nogu. Međutim, Tanjica ga grubo odgurnu i pozva ga da joj utera kurac.

Hajde brzo, hoću da se jebemo. Hajde dečko, rasturi me. Razvali moju divnu ribicu.

Vladan nije sačekao ni jedan sekund i već je nabio svoj kurčić.

Jebi me, šta čekaš. Razvali me. Ponavljala je Tanjica. Ovako najviše volim kada mi uleti kurac u vlažnu pičku, čim svršim posle lizanja.

Vladan se trudio da ispuni očekivanja moje nezasite Gospodarice. Jebao je iz sve snage. Toliko je navaljivao da se ceo krevet tresao. Tanjica je podigla nogice visoko u vazduh i uživala u jebanju.

U tom trenutku, Milan je bio zapostavljen. Onda priđe i poče da ljubi, liže i ujeda Tanjičine nogice i stopala.

Devojke su za to vreme već skinule svoju garderobu i nervozno se mazile svuda po telu.

Tanjica je ječala i vriskala pri svakom Vladanovom izuzetno snažnom prodoru. Njeni sladostrasni uzvici maksimalno su uzbudili sve prisutne. Milan je halapljivo lizao seksi nogice moje Gospodarice. Stiskao je za sise i štipao po dupetu.

Brzi tempo je učinio svoje i Vladan poče da se izvija i ubrzano da diše. Najednom izvadi usijani kurac iz Tanjičine pičke i poče da izbacuje mlazeve sperme. Tanjica mu odmah prihvati kurac desnom rukom i poče strahovito da drka. Vladan je izbacio još nekoliko mlazeva koji su se zalepili za vrata na plakaru.

Kao da ga je malj pogodio u glavu, odmah klonu i leže na pod. Bio je sav znojav i zajapuren u licu. Ubrzano je disao i govorio kako mu je bilo super.

Njegova devojka Danijela ustade sa dvoseda i stade pored njega. Posmatrala ga je kako opružen leži na podu i upita ga da li mu treba veštačko disanje.

Čoveče, svršio si kao konj. Prosto da ne poverujem koliko si se večeras trudio da zadovoljiš Tanju. Ne sećam se da si ikada do sada pao na pod posle jebanja samnom. Evo sad ću ti dati veštačko disanje.

Onda ga opkorači i spusti svoju pičku na njegova usta. Hajde Vladane, pička na usta. Svi su počeli da se smeju. Danijela je imala veliku i čupavu pičketinu kojom je prekrila gotovo celo Vladanovo lice. Malo je mešala kukovima nabijajući pičku čas na njegovo čelo, čas na usta. Trljala je pičku preko Vladanovog nosa.

Onda razdragano i provokativno viknu. Hajde brzo, liži mi dupe. Hoću isto da me ližeš kao što si malopre lizo Tanju. Malko se spusti na dole i Vladan je poliza jezikom po dlakavom dupetu. Začuo se njen sladostrasni uzdah. Momak je lizao i uvlačio jezik u dupe, a Danijela je stalno ponavljala, to, to, to.

Dok su Danijela i Vladan uživali, Milan je već uzjahao Tanjicu. Njegov veliki kurac lako je prodirao u pičku. Tanjica se prijatno iznenadi njegovom veličinom. Čvrsto ga je stezala za guzu i nabijala se na Milanovu kobasicu.

Za razliku od malopređašnjeg jebanja, kada je podsticala Vladana da je jebe brzo i iz sve snage, Milana je sputavala da je jebe brzim pokretima. Stalno je ponavljala, lakše malo, razvalićeš mi pičku. Vidiš li koliki ti je kurac. Lakše malo, počinje da me boli pička. Međutim, njene reči su izgleda samo dodatno ohrabrile Milana koji je još žešće navalio. Razbijao je pičku snažnim i brzim poktretima.

Posle nekoliko minuta, Tanjica poče da uživa i da se mazno uvija. Stiskala je svog jebača za široka ramena i zarivala mu nokte u mišićave plećke. Oštrim i negovanim noktima napravila mu je na desetine šara po leđima i guzovima.

Onda predloži da promene pozu. Brzo se podiže i okrenu mu guzu. Hajde sada, jebi me iz sve snage. Ovako najviše volim.

Milan joj odmah utera kurac do samog kraja. Nastvio je da je jebe u jakom tempu.

Ona se pridržavala za meki dušek sa ispruženim rukama. Primetio sam da je čvsto stezala čaršav gužvajući ga u stisnutim šakama. Pri svakom njenovom snažnom prodiranju, njoj se treslo čitavo telo. Kosa joj je lepršala oko glave, a sisice se ljuljale u ritmu jebanja. Onda Tanjica izvi desnu ruku unazad i uhvati ga za muda. Poče da ga steže za jaja i da ga povlači ka sebi ne bi li ga uterala što dublje. Za to vreme, Goca je prišla svom momku i počela da ga žvalavi u usta.

Primetio sam da su se slivali potoci znoja sa pomahnitalog Milanovog tela. Goca je za trenutak ljubila Milanove usne, pa bi ga potom bodrila da jebe što brže i da potpuno razjebe i razvali Tanjičinu pičku. Vikala je, hajde jebi, razvali je, uništi je svojim moćnim kurcem. Tanjica je samo ječala.

Dok je Milan davao sve od sebe, Goca ga prihvati rukom za dupe i poče dodatno da ga gura da bi što jače prodirao u Tanjičinu pičku. Stalno je ponavljala, hajde razvali je, razjebi je, uništi je.

Slažem se sa tobom reče joj Tanjica. Onda ugura srednji prst u Milanova usta i poče da ga jebe prstom.

Milan je radio kao lokomotiva. Čvrsto je uhvatio Tanjicu za kukove i oštro je prodirao u njenu obrijanu pičkicu. Vesna je počela da joj mazi sike koje su se pomerale pri svakom Milanovom prodoru.

Nedugo potom, Milan više nije mogao da izdrži ovakav tempo. Zamolio je da promene položaj i svalio se na leđa. Ležao je uzdignutog kurca. Vesna mu odmah prihvati kurac rukom. Malko ga prodrka i zavuče u usta. Lizala ga je celom dužinom i pušila. Za to vreme, Tanjica malko popravi frizuru i opkorači svog jebača. Okrenula mu je leđa i nervozno je izčekivala kada će Vesna da izvadi kurac iz svojih usta, da bi sela na njega. Kako je Vesna sva popaljena besomučno pušila kurac svom momku, Tanjica se malko natrti i ponudi svoje znojavo dupe da joj Milan oliže.

On odmah podiže glavu i zagnjuri lice u Tanjičinu guzu. Lizao je, ljubio i gurao jezik u razvaljenu pičkicu. Tanjica onda jednostavno sede na njegovo lice i poče da meša.

Onda odgurnu Vesninu glavu, prihvati rukom nabrekli kurac i sede na njega. Razlegao se uzdah zadovoljstva iz njenih usta. Milan je nepomično ležao i odmarao se, a Tanjica se podizala i naglo spuštala na njegov kurac. Kada god bi se naglo spustila na masivni kurac začuo se zvuk vazduha koji je izlazio iz njene pičke. Svi su počeli da se smeju.

Tanjica malo izkosi telo unazad i započe izazovno da meša kukovima sedeći na velikom i čvrstom kurcu. Bila je sva zadovoljna i stalno je govorila da baš ovako voli da se jebe, kada je moćna kurčina ispunjava do samog kraja.

Vesna je iz neposredne blizine pratila svaki njihov pokret. Očigledno da nije mogla odoleti, pa spusti glavu niže i poče da liže Tanjičin klitoris. Oslonila je glavu na butine svog dečka i lizala je klitoris mojoj Gospodarici. Tanjicu je ovo verovatno dodatno popalilo, pa poče brže i jače da se nabija na kurac. U jednom trenutku ispade Milanov kurac iz njene pičke. Vesna to jedva dočeka i stavi ga u usta. Malko ga je lizala, pa ga onda svojom rukom ugura u Tanjičinu pičku. To je ponovila više puta.

Tanjica me tada značajno pogleda i reče da dobro vidim kako se jebe sa Milanom i kako je Vesna liže pičku.

Odmah potom, Vesni se pridruži i Danijela, pa su na smenu vadile Milanov kurac, lizale ga, drkale, pa opet nabijale Tanjici u pičku. Pokušavale su zajedno da joj ližu klitoris dok joj je kurac bio u pički. Posle je Vesna lizala Tanjici pičku, a Danijela je pušila vlažni Milanov kurac. Onda bi Milan ponovo nabio kurac u Tanjicu i jebao je, pa bi zatim Danijela lizala Tanjičinu pičku, a Vesna bi pušila kurac Milanu. Čini mi se da nije bilo kraja ovoj jebačini, jer je Milan prethodno na brzinu svršio, tako da je sada imao dovoljno snage da jebe dosta dugo.

Zadovoljna ovim prizorom, Tanjica reče devojkama da je bila sigurna da će joj i one lizati pičku.

Za to vreme Vladan je ljubio i lizao čas jednu, čas drugu Tanjičinu nogicu.

Tanjica je očigledno bila prezadovoljna. Sedela je na moćnom kurcu koji joj je ispunjavao pičkicu do poslednjeg milimetra. Dve devojke su joj na smenu lizale picu, a Vladan je lizao noge i cuclao prstiće.

Onda Tanjica naredi Vladanu da joj priđe i da pokuša da je jebe. Međutim, od Vladana više nije moglo ništa da se očekuje, jer kurac nije hteo da mu se digne. Bez obzira što ga je on stalno drkao, nije bilo pomoći.

Onda ponovo promeniše položaj, pri čemu Milan nije vadio kurac iz njene pičke. Samo su se okrenuli na bok. Milan je jebao iz sve snage, dok su se Danijela i Vesna utrkivale koja će pre da oliže Tanjičin klitoris. U trenutku žestokog tempa jebanja, Tanjica poče da meša kukovima i da svršava. Milan se pridiže, izvadi kurac iz njene pičkice i posle nekoliko pokreta rukom izbaci bujicu sperme koja poprska tepih na podu.

Tanjica ga onda izgura sa kreveta i sva mokra od znoja i premorena opruži se po mekom dušeku. Devojke su sedele na krevetu i nežnim pokretima mazile Tanjičino telo.

Tada Vesna spusti glavu do Tanjinog dupeta i poče slasno da ga ljubi. Zavuče lice između mesnatih polutki moje Gospodarice i započe sa lizanjem njenog guznog otvora. Ljubila je guzu i govorila kako ima predivno dupe.

Danijela je lizala Tanjičine unutrašnje strane butina. Blago odgurnu svoju drugaricu, pa onda zavuče svoju glavu između Tanjičinih nogu. Počela je i ona da joj ljubi i liže guzu.

Vesna je pomagala tako što je blago razmakla Tanjičine guzove. Posmatrala je iz neposredne blizine kako Danijela liže Tanjičino dupe.

Hajde sada, jebi je jezikom, predloži je Vesna. Drugarica je posluša i zavuče jezik u usku rupicu. Iz početka je to radila nekako nežno i oprezno, a onda poče da ga gura iz sve snage. Kako je Tanjica bila okrenuta na bok pružila se mogućnost da Danijela zauzme položaj iza njenih leđa i da joj liže guzu, a Vesna da liže ribicu, tako što će da zauzme položaj sa njene prednje strane. Devojke su to jako vešto radile. Posle su promenile položaj, pa je onda Vesna jebala jezikom u dupe, a Danijela je ljubila i lizala klitoris.

Tanjica je očigledno jako uživala. Posmatrala je svoje jebače i njihove devojke koje je zadovoljavaju svojim jezicima.

Momci nisu mogli više ništa da urade iako su nadrkavali kurčeve, ali bez uspeha. Pošto su bili skroz ispražnjeni, samo su glasno komentarisali ponašanje svojih devojaka. Slikali su ih iz neposredne blizine kako ližu Tanjičinu ribicu i guzu. Da bi napravio što bolju fotografiju, Milan naredi svojoj devojci da što dublje zavuče jezik u Tanjičino dupe, pa je slikao.

Tanjica je uživala dok su je devojke mazile, ljubile i lizale.

Strastvede i maksimalno popaljene devojke besomučno su lizale i ljubile Gopspodaričinu ribicu i guzu. Čulo se šljaptanje njihovih jezika. Štipkale su Tanjičine nabrekle sise, mišićavi stomak, čvrstu guzu i predivno izvajane nogice. Međusobno su se ljubile u usta i sisale jezike, pa bi ih ponovo zavlačile u Gospodaričo dupe i pičku. Nedugo potom, Gospodarica je naredila da ubrzaju sa lizanjem i sisanjem pa je intenzivno svršila, dok su joj devojke nabijale jezik u dupe i pičku.

Kada se malo pribrala od svršavanja, Tanjica mi naredi da joj sipam pivo i da je poslužim u krevetu.

Brzo ispi čašu piva, jer je bila jako žedna.

Onda se podrugljivo obrati momcima koji su sedeli spuštenih kurčeva. “Šta je bilo momci, gde vam je mladost. Živnite malo, ova moja pičkica može da primi još kurčeva večeras. Ali izgleda da od vas dvojice nema ništa, jer vam kurčići baš žalosno vise”.

Danijela i Vesna i dalje su sedele na krevetu i prepričavale večerašnje događaje.

Gospodarica ispruži ruke ka meni i dade mi znak da joj priđem. Kada sam stao ispred nje, ona me izazovno upita šta sam radio dok se ona predamnom jebala.

Hajde, reci mi, jesi li drkao dok su tvoju obožavanu Gospodaricu razvaljivala ova dva mlada pastuva. Vidim da kurac hoće da ti eksplodira od uzbuđenja. Jel ti se dopalo da gledaš dok se jebem sa drugima? Ne čekajući da joj odgovorim, i dalje me pitala kako sam se osećao dok ju je Milan razvaljivao ogromnim kurcem i kada je pušila Vladanu.

Dok je isticala pojedine trenutke iz večerašnje jebačine čvrsto mi je stiskala ukrućeni kurac.

Ej čoveče, ala si se ti večeras uzbudio. Izgleda da te posebno napalilo što su mi ove dve pičkice lizale ribicu i guzu. Vidiš da nemaš samo ti privilegiju i čast da me ližeš.

Nemoj da budeš ljubomoran, više ja volim tvoju moćnu kurčinu, nego njihove jezike.

Sada više nisam raspoložena da se jebem, jer su me ovo četvoro stvarno razvalili. Sve mi bridi pička od jebanja.

Mislim da bi bio red da i ti nešto pojebeš, pa ako su naše gošće raspoložene da ti daju pičke, iskoristi priliku. Što se mene tiče nemam ništa protiv. Pruža ti se prilika da pojebeš mlade pičke. Ako si sposoban iskoristi šansu i jebi, a ako nisi ti ga drkaj i dalje.

Evo dragi moji, od kada je samnom ovih pet-šest godina, on nije video niti je jebao drugu pičku. A pre mene nije ništa jebao, samo je drkao.

Tanja, slažemo se sa tobom, rekoše Vesna i Danijela. Mi ćemo da jebemo čika direktora. Hoćemo da naši momci gledaju kako se mi jebemo sa drugim.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile